תרופה נגד סכיזופרניה בשם - סוליאן 100 מ"ג

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/09/2010 | 18:59 | מאת: רוחי

לד"ר ססר שלום רב, בתי בת 35 החלה לקבל את התרופה סוליאן 100 מ"ג כדור אחד ביום בערב,היא כבר לוקחת את הכדור בערך כשבועיים,חוץ מזה שהיא קצת עייפה בבוקר וקשה לה לקום, היא מתלוננת על גירודים בכל הגוף,שאלתי היא: האם לתרופה הזו יש גם תופעות לוואי כמו גירודים? מחכה לתשובתך.. תודה

27/09/2010 | 21:36 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. 1) גרד אינה תגובה נפוצה עם סוליאן. יכול להיות שמדובר בתגובה אלרגית - יש לפנות בדחיפות לרופא. 2) אגב, 100מג זה מינון מאד נמוך לסוליאן, המינונים הם בד"כ בטווח 400-1200מג. 3) באופן כללי ניתן לקרוא את העלונים של כל התרופות (כולל סוליאן) בכתובת הבאה - http://www.doctors.co.il/medicine-ea בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה