דואג לאמא

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

21/09/2011 | 19:52 | מאת: הבן

ד"ר אוהד ססר שלום, אמי בת 53 בדרך כלל בריאה , לפני כ 26 שנים היה לה דיכאון לאחר לידה אבי לקח אותה לטיפול יום בבית חולים פסיכיאטרי ולאחר כ-חודש ימים זה עבר לה , לאחרונה ( שמונה חודשים עד שנה )היא עוברת טיפולים אצל רופא שיניים , מאז שהיא התחילה לטפל אצלו יש הידרדרות במצב הנפשי שלה היא בטוחה ב 100% שהרופא עשה במהלך הטיפול איזו טעות וכדי שלא יגלו את זה הוא יזריק לה משהו שבסופו של דבר יהרוג אותה , היא בדיכאון ולא יוצאת מהבית , אין לה ביטחון עצמי לדבר עם אחרים ,היא מתלוננת על לחצים בחזה וקושי בנשימה לקחנו אותה כמה פעמים למיון וכל הבדיקות נמצאו 100% , היא בוכה וחושבת שהיא עומדת למות ויכולה מיד לעבור למצב של צחוק יש לציין שאמי היתה אישה שעבדה כל חייה ואהבה לעבוד. אני באמת לא יודע מה לעשות ולמי ליפנות ולא מבין איך זה קרה לה , בבקשה תנסה להסביר לי איך להיתנהג איתה ואיך לטפל בה , ממה היא סובלת ומה אפשר לעשות כדי לסיים את הסיוט הזה תודה מעומק הלב הבן

24/09/2011 | 15:36 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אי אפשר לאבחן בן אדם דרך פורום אינטרנט. נשמע שהיא מאד סובלת. אתה מתאר מצב של פחדים, חוסר יציבות במצב ברוח ועוד. בקצרה - יש לקחת אותה לבדיקה אצל פסיכיאר (במרפאה לבריאות הנפש או באופן פרטי) לצורך אבחון וטיפול. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה