מה הסיכוי שאני סכיזופרן?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

18/09/2011 | 13:09 | מאת: מתן

אבא שלי סכיזופרן וגם בן דוד שלי. לפני 3 שנים התנסתי בעישון סמים קלים אבל אחרי שנה של שימוש אינטנסיבי,עזבתי את זה לחלוטין. שנה אחרי שהפסקתי את השימוש בסמים היה לי התקף פסיכתי עם אישפוז במחלקה סגורה. היום אני מתפקד מצוין ולא מטופל בתרופות. אני מבקש לדעת האם אני סכיזופרן. האם יכול לבוא לי התקף נוסף?

24/09/2011 | 14:42 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אין אפשרות לאבחן אותך דרך פורום אינטרנט. אתה צריך לעבור בדיקה מעמיקה אצל פסיכיאטר עם מעקב לאורך זמן לצורך גיבוש אבחנה זו או אחרת. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה