שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

18/09/2010 | 20:54 | מאת: עדי

שלום, פעם ראיתי במחשב בקופת חולים בביקור אצל פסיכיאטר שרשום SCHIZOAFFECTIVE SCHIZOPHRENIA + ACE האם ידוע לך במקרה מה זה ACE? שאלתי בפורומים שונים בנושא פסיכיאטריה ואף אחד לא ידע. עם זאת, אני בטוחה שזה מה שהיה רשום שם. תודה מראש.

21/09/2010 | 15:02 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום עדי. אני לא מכיר את המונח "ACE" בתחום של הפרעות פסיכיאטרית. בתחומים אחרים - ACE זה קבוצה של תרופות להורדת לחץ דם או (בשם ACEI) קבוצה של תרופות לטיפול בשיטיון (דמנציה). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה