הרדמה טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/08/2011 | 21:33 | מאת: לוהם

שלום רב.בן 48 מטופל זיפרקסה 10מ"ג קלונקס 2מ"ג ויפקס 75 xr אני אמור לעבור םיפול שיניים יש לי פחד עם ההרדמה שלא תצליח בגלל הזיפרקסה יש לי ניסיון קודם עם טיפול שורש אני מאוד מפוחד מה עושים במקרה עם ההרדמה אמשיך להרגיש כאב אולי אניאמור לעבור טיפול מיוחד מה עושים.?

28/08/2011 | 07:40 | מאת: adi

היי, קודם כל, רופא השיניים שלך אמור לדעת איזה טיפול אתה מקבל.בכל מקרה, תגיד לו. דבר שני, אני מאמינה שיהיה בסדר. עדי

04/09/2011 | 05:27 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. כמו בכל הליך רפואי שדורש הרדמה אתה צריך למסור לרופא פירוט מלא של כל הטיפול התרופתי שלך. לפעמים צריך להפסיק חלק מהתרופות לפני הטיפול. בכל אופן לא אמורה להיות בעיה מיוחדת. ליעוץ נוסף אתה יכול לפנות לפורומים של טיפולי שיניים, כגון: http://www.doctors.co.il/forum-1006 בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה