חולת סכיזופרניה ולידה-דחוףףף

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

15/07/2011 | 19:09 | מאת: ירדנה

שלום ד"ר אהוד יש לי קרובת משפחה חולת סכיזופרניה מאובחנת בת 24 אך לא מטופלת , היא ילדה בת לפני שבועיים , התנהגותה עם התינוקת מסוכנת ,היא תלותית מאוד ויכולה אף להזיק לעצמה ,בעלה בעבודה ומכחיש את היותה חולה ולא מסכים שהיא תקלח אפילו את התינוקת רק בת משפחה. למי עלינו לדווח על המקרה ,היות וישנה סכנה ממשית לתינוקת ולה?

17/07/2011 | 23:16 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום ירדנה. תדווחו לגורמי הרווחה בהקדם (עובד/ת סוציאלי/ת) שיערכו ביקור בית ויבחנו את המצב. כמו כן תדווחו לרופא המשפחה. רק אז ניתן יהיה להעריך באם יש סכנה בהתהנגותה או לא. אם הם יתרשמו שיש סכנה - הם כבר ידעו מה לעשות. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה