סכיזופרניה והתאוששות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/07/2011 | 22:16 | מאת: MAHOR57

אני בת 45 לפני 6 שנים אובחנתי מאז אני צורכת 3פרפנאן ו1 דקינט ולא היתי בקשר עם פסכיטר ולוקחת בקביעות אני אמא 5 ילדים ונורא רוצה להוציא רשיון שיעזור לי להגיע בזמן לגן בתי ספר אני ממש מתקשה לעמוד במרוץ של החיים יש לצין שאני נקייה מסמים 10 שנים

05/07/2011 | 23:26 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. נדמה לי שעינתי לך בשרשור הקודם... אז כן, גם מי שהשתמש בסמים בעבר, אם היום הוא נקי, יכול לנסות להוציא רשיון נהיגה. בכל מקרה הייתי מתייעץ עם הרופא המטפל שמכיר אותך לעומק. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה