התייעצות חשובה ביחס לאשפוז/טיפול במרכז "מצפן"

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/07/2011 | 15:46 | מאת: אלכסנדרה

שלום רב ברצוני לשאול האם מישהו יודע או שמע על המרכז הטיפולי "מצפן". זהו מרכז פרטי עם צוות טיפולי פסיכאטרי ופסיכולוגי. האם יש למישהו המלצות/אזהרות? הסיבה לשאלתי היא שחבר טוב שלי מחו"ל שלח את אימו למרכז הזה בארץ, לטיפול פרטי לאחר שהאשפוזים בארץ המוצא הרעו את מצבה (סכיזופרניה). מאחר ואינם אזרחים היא לא יכולה פשוט להתאשפז במערכת הציבורית. מאחר ולא מצאתי הרבה מידע בנושא המרכז הזה, אשמח לשמוע את דעותיכם. תודה רבה

05/07/2011 | 23:16 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. לא ניתן בפורום לתת המלצות למקומות ספציפיים. הוא מיועד למתו עזרה ומידע כללי בלבד. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה