האם פעלתי נכון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/04/2011 | 16:26 | מאת: שושנה

בהמשך להודעתי בפורם מה04. 03. 2011 "האם פעלתי נכון?" אני שמחה להודיע כי יש לי את התשובה לשאלתי, אכן פעלתי נכון , בתי לאחר אשפוז כפוי של שלושה שבועות ובהמשך טיפול במרפאה של בית החולים חזרה לקרא לי אמא לאחר שתקופה ארוכה ראתה בי אויבת ויתרה מזאת חדשה קשר עם חלק מחבריה שראתה בהם שליחים של השטן הבאים להרע לה ולאחר הרעבה עצמית של לפחות שלוש שנים התחילה לא רק לאכול אלא להנות מהאוכל, בחודש האחרון העלתה לפחות חמשה ק"ג למשקלה ונראית פשוט נהדר, והכי חשוב היא חזרה הביתה לבני המשפחה לאחר העדרות של לפחות שנה וחצי ויש לי תחושה כי מחלה לי על שפעלתי לאשפוזה הכפוי והבינה שעשיתי זאת למענן טובתה. נכון היה לי מאוד קשה והיו לי הרבה התלבטויות, כי כפי שידוע אשפוז כפוי הוא דבר טראומטי הן לחולה ולא פחות לבן המשפחה שמגיע להבנה כי זה המוצא האחרון אבל זו הדרך היחידה להציל אדם אהוב. תודה על התמיכה ולכל משהגיב על שאלתי וחג שמח לכל הפורם אני מאושרת ומקווה כי בתי תמשיך בטיפול ושוב תודה לכל משהגיב לפניתי וגם למשקרא את הודעתי חג שמח

22/04/2011 | 18:58 | מאת: אבי

אני ממש שמח בשבילך,באמת! רק תדאגי לה שלא תשמין יותר מדי כי לכדורים יש נטייה לעשות את זה.

22/04/2011 | 20:47 | מאת: שושנה

כן אני מודעת לזה,תודה לתגובה

23/04/2011 | 00:07 | מאת: adi

ולבדוק דרך שיקומית. יחד איתה. עדי

27/04/2011 | 17:06 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום שושנה. אני זוכר כמה התחבטת בנושא ואני שמח שהכל הסתדר בסוף. כפי שכתבתי לך בשרשור המקורי: "את הורה שאוהבת את בתך, חששת מפני הנורא מכל ולא רצית לעמוד מנגד ולחכות לאסון בהתהוות. בסופו של דבר בתך תבין זאת, (גם אם היא לא תסכים אתך) וברוב המקרים שאני מכיר המתמודדים משלימים עם הוריהם לאחר שחל שיפור במצבם". אז אני שמח שהיא אכן הבינה זאת וחזרה לקרוא לך אמא! בהצלחה בשיקום בהמשך הדרך! בברכה, ד"ר אהוד ססר

01/05/2011 | 21:14 | מאת: שושנה

תודה ד"ר על התגובה,בתי לא רק חזרה לקראה לי אמא אלא היא גם מגיעה כמעט יום ביומו הביתה ולשמחתי,מחדשת את הקשר עם חברים טובים לאחר שהתנתקה מהם לפחות שנתיים , הגישה מועמדות לכמה מקומות עבודה והומנה לראיון ל2 מקומות והכי חשוב היא מבקרת פעם בשבועיים במרפאה לבריאות הנפש לשיחה עם פסיכולוג וגם לקבלת זריקה, על כן ד"ר מה שנותר לי הוא לקוות כי תתמיד בטיפול ואני רוצה להאמין שאכן היא תתמיד שוב תודה ד"ר לך ולחברי הפורם על התמיכה המשך ערב טוב

מנהל פורום סכיזופרניה