תעסוקה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

21/02/2011 | 10:55 | מאת: גל גואטה

שלום רב אני אובחנתי כחולת סכיזופרניה אני לא לוקחת תרופות כבר חצי שנה ומרגישה מצויין לא שומעת קולות וגם כששמעתי זה לא ממש עיניין אותי כי מהבחינה הזאת אני חזקה נפשית ניראה לי שזה פשוט עבר בכל אופן יש לי בעיה עם עבודות נורא רוצה לעבוד אבל אין לי הרבה מה להציע לא ממש למדתי וגם קשה לי 8 שעות למרות שאני מסוגלת הייתי מעדיפה 4 שעות בתור התחלה הציעו לי קלאב האוס והייתי יום אחד וברחתי לא מתאים לי בכלל הייתי מעוניינת לעבוד עם אנשים רגילים כמוני עם כל הכבוד ואני מבקשת עזרה כבר הרבה זמן ואף אחד לא עוזר לי אני במצב הזה כבר 5 שנים ומפחדת שהחמש שנים הבאות יהיו דומות אנא תציע לי מה לעשות תודה וסליחה על ההודעה הארוכה

27/02/2011 | 15:34 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום גל. את צריכה לפנות לעובד/ת סוציאלי/ת באיזור מגורייך. בעזרת "סל שיקום" אפשר להתאים לך תעסוקה בהתאם ליכולותייך ולרצונותייך. יש אפשרות לעבוד במפעל מוגן (בד"כ עם מתמודדים אחרים) ויש אפשרות לעבוד ב"תעסוקה נתמכת" - כולמר בשוק החופשי בסביבה "רגילה" עם ליווי מקצועי (מה שאת למעשה מבקשת). כמו כן יש אפשרויות של מועדון תעסוקתי (כמו הקלאבהאוס שאת מציינת) או מועדון חברתי (כגון אנוש). אין סיבה שלא תמצאי משהו שמתאים לך. תפני לעובד/ת סוציאלי/ת לעוד פרטים. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה