עוד שאלה בנוגע למשקל ותרופות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/10/2016 | 11:42 | מאת: אני

אני נוטל תרופות פסיכיאטריות לוסטרל 100 מ"ג למיקטל 150 מ"ג אביליפיי 5 מ"ג אני עושה בדיקות דם לראות את התפקוד של הגוף שלי עם התרופה ובלי התרופה על אילו ערכים בבדיקת הדם צריך להסתכל אם הם משתנים? מה קשור להשמנה\הרזיה\חילוף חומרים? יש מלא ערכים בבדיקת דם.. על מה צריך לשים לב בעיקר? תודה מראש

לוסטרל מצריכה ניטור של תפקודי כבד. למיקטל מצריכה ניטור של תפקודי כיליה. אביליפיי מצריכה ניטור של ספירת דם, סוכר בצום ומשקל.

מנהל פורום סכיזופרניה