קספליון המרה במינונים להלידול וזיפרקסה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/09/2016 | 16:14 | מאת: איתי

לדר ענת שלום יש לי שאלה איזה זריקת הלידול דקונאט שוות ערך לזריקת קספליון 75 ולכמה שווה קספליון 75 מג לזיפרקסה פומית תודה איתי

קשה לתת מספרים מדוייקים, במחקרים שלקחו בחשבון יעילות אנטי פסיכוטית, המינון הממוצע שניתן ע"י רופאים, דעות של מומחים והמלצות של חברת תרופות חישבו ש-2-2.5 מ"ג הלידול שווה בערך ל-5 מ"ג זיפרקסה ול-1.5-2 מ"ג ריספרדל. בזריקות ארוכות טווח הלידול דקנואט 100 מ"ג בחודש שווה בערך לריספרדל קונסטה 25 מ"ג בשבועיים ששוה בערך ל-80 מ"ג קספליון בחודש. חשוב לזכור שההשפעה היא אישית וכדאי להחליט על המינון לפי התגובה ותופעות הלוואי.

מנהל פורום סכיזופרניה