אשמח לתשובה ממישהו בבקשה...

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/02/2011 | 09:29 | מאת: שירלי

אחי הצעיר(23)אובחן לפני כשנה כחולה סכיזופרניה (סיפטומים שליליים) במהלך השנה הוא היה במספר טיפולים פסיכאטרים ונטל כדורים לסירוגין (התקופה הארוכה ביותר בה הצליח להתמיד היא כחודש), כרגע הוא לא נוטל תרופות ולא מוכן לשמוע על כך,בשבוע האחרון הוא יצא מחדרו פעמים אחדות, מעט לאכול ולדבר ....האם במצב כזה עלינו להניח לו להתבודד או לנסות לשכנע אותו לתקשר איתנו? ובאופן כללי האם יש למישהו המלצה איך לשכנע אותו לקבל טיפול? האם כדאי לתת לו לקרוא מאמרים על סכיזופרניה או שזה יכול להכניס אותו ללחץ ? אודה לכל תשובה ...

02/02/2011 | 17:15 | מאת: ד"ר אהוד ססר

ראי תשובה בפנייתך הקודמת. בברכה, ד"ר אהוד ססר

11/04/2011 | 23:57 | מאת: קרין לוי

שלום! אני קוראת בפורום ואני רוצה להציע את המרכז החברתי של "אנוש" בו אני עובדת כמדריכה. אנחנו מרכז לצעירים (גילאי 18-34) בלב ת"א (כיכר מסריק). אנחנו פועלים יומיים בשבוע, בימי ראשון ושלישי בין השעות 16:30-19:30. יש לנו המון פעילויות מעשירות כמו אומנות, כתיבה, בישול, דיונים חברתיים וכדומה. רכזת המועדון ואני מנהלות מעקב צמוד אחר כל אחד מהמתמודדים המגיע למועדון ומסייעות לקידומו בכל דרך שאנחנו יכולות. במקום נמצא גם צוות מסור של סטודנטים מתנדבים. מתקיימות שיחות קבוצתיות ואישיות. זהו מקום של רוגע עבור הצוות והמתמודדים כאחד.האוירה היא משפחתית וחמה מאוד והסיסמא שלנו היא- "מי שבא, ברוך הבא!" מזמינות אתכם ואת קרוביכם, אליהם זה רלוונטי, ליצור איתנו קשר: אילה נירגד, מנהלת מועדון: 0527958554 קרין לוי, מדריכה שיקומית: 0509198838

מנהל פורום סכיזופרניה