קספליון אביליפיי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

15/01/2016 | 10:52 | מאת: דוד

שלום ד"ר פליישמן ענת רציתי לדעת עם הקספליון מעורר גם כמו האביליפיי והאם לאביליפיי יש גם השפעה אנטי דיכאונית. אם כן רציתי לדעת באיזה מקרים מחליפים בין הקספליון לאביליפיי ?? יש לי בעית פרולקטין והרופא לא מוכן להחליף לי או להוסיף לי אביליפיי .מה אני יכל לעשות בנידון??

קספליון הוא תרופה אנטיפסיכוטית, בדרך כלל היא מרגיעה ולא מעוררת. אביליפיי מאושרת לשימוש כטיפול גם בדיכאון. בדרך כלל מחליפים לאביליפיי כשיש תופעות לוואי, אבל כתרופה אנטיפסיכוטית היא פחות יעילה מהשאר. אי אפשר לתת המלצה על טיפול תרופתי ללא בדיקה, נסה לדבר עם הרופא שלך על אפשרויות הטיפול אם קספליון גורם לתופעות לוואי, אם לא, נסה להתייעץ עם רופא אחר.

מנהל פורום סכיזופרניה