התיעצות ocd

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/12/2015 | 21:38 | מאת: אריס

שלום הרבה שנים אני בודק דברים כמה פעמים כגון:אם הדלת סגורה..הגז מכובה..האוטו סגור אני בודק כל דבר 3 פעמים... לאחרונה התחילו לי מחשבות ודמיונות שאני פוגע או אפגע באדם שאני אוהב.. זה מציק לי ומעצבן אותי..אפילו שהמחשבות אינן אמיתיות וזה בעצם רק מחשבה..עדיין זה מפחיד אותי... האם זה ocd חזק ..או משהו יותר חמור חלילה?

אתה מתאר חרדות, ספק ובדיקות שיכולים להיות תסמינים של OCD, אבל אי אפשר לעשות אבחנה בלי בדיקה, אם זה מציק לך כדאי לפנות לפסיכיאטר לבדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה