סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

21/01/2011 | 12:42 | מאת: ש

בעלי סובל מזה כ 4 שנים הוא בן 31 התחתנו לפני שנה אני בהריון שבוע 30 הוא רודף אחרי בפלאפון במצלמה חושב שאני בוגדת בו לא נותן לי מנוח מה עושים? הוא מטופל בלפונקס השאלה עם זה מוכן לחיות איתו? או שניתן לחיות ככה אני אוהבת אותו וקשה לי אבל אני מפחדת שלא ייגרם לי נזק לא יודעת מה הוא יעשה לי..........

25/01/2011 | 23:54 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. מה שאת מתארת יכול להיות סימן להחמרה פסיכוטית. יש לפנות בדחיפות לפסיכיאטר המטפל. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה