זריקת מודיקט

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/10/2015 | 10:16 | מאת: מיקי

בדרך כלל השריר המועדף לזריקה הוא הגלוטאוס (השריר בישבן) מאחר והוא שריר גדול. השריר בכתף (דלטויד) קטן יותר. אפשר להזריק בכתף אם מדובר בכמות קטנה של חומר ובאדם עם שריר דלטויד מפותח.

18/10/2015 | 20:38 | מאת: משה

למה אתה לוקח סם מזיק כל כך ? יש היום תרופות טובות נגד פסיכוזה. לידיעתך - סמים אנטי-פסיכוטיים דור ראשון: אטומין, קלופיקסול, פרפנן, הלידול, רידזין, סמפ, טרוקטיל , מודיקייט, נוזנן, פלואנקסול ומודל. תרופות נגד פסיכוזה דור חדש: סרוקואל XR, אביליפי, אינבגה, גאודון, סרדולקט, לטודה, זיפרקסה ועוד.

מנהל פורום סכיזופרניה