דכאון או מניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/07/2014 | 14:50 | מאת: נינה

אני הובחנתי כחולת סכיזופרניה לפניי 9 שנים כיום אני מטופלת ב50 אלידול פעם בחודש שאלתי היא מה לעשות שכל פעם שאני יוצאת ממצב של מניה אני נכנסת לדיכון קשה ורוצה להתאבד אני רוצה לציין כי אחריי 6 חודשים אני מפסיקה לקחת זריקות בגלל הסבל העצום שאני מרגישה ניסו לתת לי גם תרפות אנטי דיכאוניות אך זה לא עזר אנא עיזרו לי

אין אפשרות להמליץ על טיפול ללא בדיקה. לפי התיאור שלך הטיפול לא יעיל וכדאי לפנות לרופא שאת סומכת עליו כדי שישנה את הטיפול. הרבה אנשים מתייאשים אם התרופה לא עוזרת להם או עוזרת חלקית ומפסיקים את הטיפול ולא חוזרים לרופא כדי לבקש ממנו לשפר את הטיפול. ההפסקה לא עוזרת כי אלא רק משאירה אותם ללא טיפול וללא עזרה. אין סיבה להמשיך לקחת טיפול שלא עוזר אבל מה שצריך לעשות זה לחזור לרופא ולומר לו שהטיפול לא עוזר, ולא להתייאש, לא תמיד יש מזל והתרופה הראשונה או המינון הראשון עוזרים.

מנהל פורום סכיזופרניה