סכיזופרניה ולימודים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/05/2014 | 22:14 | מאת: נתן

האם חולה סכיזואובססיב מאוזן מבחינה תרופתית יציב מתפקד בעל השגים לימודיים ופסיכומטרי גבוהים לפני פרוץ המחלה שמעוניין ללמוד לתעודת הוראה האם משרד החינוך יאפשר לו ללמד בבי" ס כשיסיים הלימודים . האם יש מקצועות מסויימים שימנעו מחולה סכיזואובססיב לעסוק ?

מקצועות שדורשים רישיון מקצועי או עבודה עם אוכלוסיות חסרות ישע מצריכות בדרך כלל אישור. במהלך קבלה לעבודה יכולים לבקש ממנו אישור מן הרופא המטפל על כך שהוא מאוזן. בדרך כלל אם אדם מאוזן אין מניעה שיעבוד במקצוע.

מנהל פורום סכיזופרניה