סכיזופרניה מ 2004 המשך...

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

28/04/2014 | 06:12 | מאת: ששון

אני בן 32 בגיל 22 עברתי טראומה פסיכוזה, הייתי בבית חולים ונתנו לי אבחנה סכיזפרניה, כבר 10 שנים שאני לוקח תרופות והתרופות עוזרות לי לעבוד, עבדתי 4 שנים ב4 עבודות , ועכשיו אני עובד בעבודה טובה כבר עוד שנתיים, בוא נגיד כך תודה לאל, מה שאני מנסה להגיד שלפעמים קשה לי אני מרגיש לחצים נפשיים, פוביות מכל מיני מקומות, גם יש לי רעד שהתחיל עוד בפסיכוזה לפני התרופות, אני לא יודע מה לעשות בוא נגיד כך אני עוד משלים עם זה מיתמודד, הבעיה הכי גדולה זה הרצף של החשיבה שנפגע לי, בגיל 22 בהתקף הפסיכוטי היחידי שכבתי על המיטה והרגשתי שנקרע לי משהו בראש בפנים נאכל הכוונה, אמרתי בטח זה כלום ועוד מאותו רגעים היה לי קשה להתבטאות להיות ממולך כמו שהיתי, לפני שנתיים הכרתי מישהי בריאה יצאנו שנה היא לא ידעה עלי שאני מתמודד היא אמרה אתה יודע דוד שלי שלה חולה בסכיזופרניה בן 50 אמרתי איך זה יתפרץ ? אמרה בגיל 15 הוא הרגיש שנאכל לו משהו בראש! עכשיו נפל לי האסימון של הזיתי משהו. מה ניתן לעשות לגבי החשיבה וכל זה אני כבר 10 שנים מנסה להישתקם?

נשמע שאתה משתקם, עובד ויוצר קשרים משמעותיים, אבל עדיין סובל מסימפטומים נפשיים. קשה לומר בלי בדיקה מה בדיוק הפגיעה בחשיבה אבל יתכן ואפשר לעזור בלחץ הנפשי, הפוביות והרעד ע"י שינוי של הטיפול התרופתי, כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל ולהתייעץ איתו.

מנהל פורום סכיזופרניה