היתייעצות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/12/2010 | 02:07 | מאת: גל

שלום אני חולת סכיזופרניה קלה יושבת בבית מאחרי הצבא קשה לי למצוא את עצמי בעבודות ועוד לבד ובפרט שלא למדתי מאד מעוניינת ללמוד הבעיה שהעוס שלי מכריחה אותי לעבור שלב של חודשיים בו אני חייבת להיות במקום עם אנשים שאני לא מעוניינת להיות איתם אני בסהכ רוצה ללמוד משהו שמתאים לי ולאחר מכן לעבוד בו אני לא יודעת למי לפנות אין לי עזרה בקטע הזה אשמח לשמוע הצעות מתאימות תודה רבה

16/12/2010 | 13:19 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. העו"ס שלך כנראה צודקת - במסגרת סל שיקום למתמודדים עם סכיזופרניה יש אפשרויות רבות כולל לימודים, תעסוקה, מגורים, ליווי חברתי ועוד. אבל כדי שאפשר יהיה להתאים לך את התכנית השיקומית הטובה ביותר, את צריכה לעבור קודם כל אבחון (וכנראה שעל זה מדובר). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה