"זהות"

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/12/2010 | 13:44 | מאת: דויד

אני קרוע בזהות שלי כבר שנים, יש לי ברומינציות קשות. אני לא מתפקד. האם יש לזה קשר עם סכיזופרניה?

16/12/2010 | 12:48 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום דויד. כמבון שאי אפשר לדעת אם מדבור בסכיזופרניה ממשפט אחד בודד בפורום אינטרנט. יש לפנות לפסיכיאטר לבדיקה מעמיקה. באופן כללי רוב האנשים ששואלים "האם יש לי סכיזופרניה" בסופו של דבר לא סובלים מסכיזופרניה אלא בין השאר מהפרעות חרדה שונות, הפרעות טורדניות כפייתיות או הפרעות אישיות. בברכה, ד"ר ססר

16/12/2010 | 23:24 | מאת: דויד

מה אתה מתכוין 'בדרך כלל אנשים ששואלים וכו' הם באמת לא סכיזופרנים'? האם כוונתך שמי שמסוגל לשאול זה מראה על כך. אודה מאד על תשובתך.

מנהל פורום סכיזופרניה