קנבידיול cbd

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/02/2014 | 17:54 | מאת: צחי

שלום פרופסור רפאל משולם חתן פרס ישראל טוען שכמות של 800 מג ביום של קנבידיול המופק מקנביס אידיאלי לטיפול בסכיזופרניה תואם לכל התרופות האנטי פסיכוטיות שקיימות כיום בשוק רק ללא תופעות לוואי התבצעו ניסויים בבני אדם לא ניתן לרשום פטנט על תרופה זו ואין אינטרס למפעלי תרופות לייצר ולממשל לא אכפת שאלתי איך ניתן לפעול לקידום תרופה זו ? תודה

נעשים היום מחקרים רבים על השפעת קנבידיול במחלות שונות כולל סכיזופרניה. חלקם נעשים במימון רשויות בריאות ציבוריות כמו המרכז הלאומי לבריאות (NIH) האמריקאי. הדרך לקדם תרופה היא בביצוע ניסויים קליניים איכותיים.

12/05/2014 | 12:03 | מאת: בלה

שלום. האם יש בארץ רופאים פסיכיאטרים שממליצים על טיפול בקנביס רפואי בחולי סכזופרניה?

מנהל פורום סכיזופרניה