שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/02/2014 | 15:46 | מאת: בתאל

היבחנו לי סכיזופרניה היו לי 2 התקפים אך אני חושבת שלא היבחנו לי נכון זאת ואני לא סובלת משום מחלה אך אפשר לודא שאני באמת חולת סכיזופרניה ולא נוטלת סתם כדורים לחינם?? לוקחת סוליאן 800 מילגרם ופרטן וכדורים אלו עושים לי הרבה תופעות לוואי כמו ירידה בזיכרון ובריכוז, הידיים רועדות, הפרשת חלב מהשד,הפסקת המחזור, עיוותים בפה ובראש

כדי לאשר את האבחנה יש צורך בבדיקה ובקריאת התיק הרפואי שבו תועדו ההתקפים הפסיכוטיים. אם התרופה גורמת לתופעות לוואי קשות כאילו כדאי לשקול עם הרופא המטפל שינוי בטיפול.

מנהל פורום סכיזופרניה