אנטי פסיכוטי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/01/2014 | 18:34 | מאת: טל

קח את הסם האנטי פסיכוטי ותזריק אותו לגופי ותנתק את הקשר העיצבי בין הבעה לתנועה והרגש תמחק את כולי אבל תשאיר את בשרי כצלם (מחכה שהבעת פנים שלי תחזור כרגע היא קפואה מהחומרים האנטי פסיכוטים כגון כדורים וזריקות ומחכה שהרגש גם יחזור והגוף לא יהיה בכהות חושים) זה חוזר או שאשאר ככה לנצח?

29/01/2014 | 19:49 | מאת: סכיזו.

ככל שתהיה יותר מאוזן עם התרופה עם הזמן יתחילו להפחית לך מינונים וזה בעיקר מה שישפר את המצב. התקף פסיכוטי הוא סוג של טראומה למוח ולוקח לו זמן להתאושש לפעמים מדברים על חצי שנה ובכלל ככל שיעבור הזמן ללא התקפים המצב ישתפר. תהיה חזק, יש עוד כמוך ואולי זה רעיון טוב בעצם שתפנה לסניף אנוש הקרוב אליך ותפגוש עוד מתמודדים כמונו במפגשים החברתיים שלהם כדי שתוכל לקבל תשובות לשאלות אלו ואחרות שיעלו בהמשך.

אם הטיפול התרופתי גורם לתופעות לוואי קשות כאילו כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל לצורך שינוי בטיפול. התופעות הפיכות ושינוי בתרופה או במינון יפסיק אותן.

מנהל פורום סכיזופרניה