רספרדל לא מעביר את הפסיכוזה!- מה עושים???

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/01/2014 | 01:21 | מאת: אמא

שלום, בני בן 23, סובל מהתקפי פסיכוזה (3) ארוכים במהלך השנה האחרונה. זה החל לאחר שימוש בסמים. הוא מטופל ברספרדל (100) אך המצב שלו לא משתפר...האם זה אומר שיש לו סכיזופרניה?? או שכדאי פשוט להחליף תרופה?

אם המצב הפסיכוטי מופיע רק אחרי שימוש בסמים לא בהכרח מדובר בהתפתחות של סכיזופרניה, אם הופיעו 3 התקפים פסיכוטיים ללא שימוש בסמים יתכן וכן מדובר במחלה. כדאי לשאול את הרופא המטפל מה האבחנה שלו. אם בנך לא מגיב לטיפול כדאי לפנות לרופא המטפל ולהחליף תרופה. אם בנך ממשיך להשתמש בסמים לא תמיד התרופות מצליחות להתגבר על השפעת הסמים ולטפל בפסיכוזה.

מנהל פורום סכיזופרניה