להשמר מסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/01/2014 | 13:42 | מאת: ש

יש לי תורשה כבדה של סכיזופרניה מצד אחד במשפחה . אני סובלת מחרדות לא מטופלות . נכנסתי להריון ואני מפחדת שהמחלה תתפרץ לי בהריון או לידה . יש דרכים לשמור על אצמי ועל התינוק מאיום התורשה במשפחתינו ?

23/01/2014 | 02:15 | מאת: אליאנה

אני הייתי בחרדות קשות לפני שגיליתי שאני סכיזואפקטיבית התפרץ לאחר הלידה . במקומך וכדיי שהמצב לא יחמיר הייתי מתייעצת עם פסיכיאטר. לגבבי החרדות

23/01/2014 | 15:40 | מאת: ש

היית מטופלת נגד חרדות בזמן ההריון ?

גם אם יש במשפחה סכיזופרניה לא בהכרח תתפתח מחלה אצלך או אצל ילדיך, חיים יציבים ומערכת תמיכה יכולים לעזור. כדאי גם לקבל עזרה לחרדות ולפנות לטיפול אצל פסיכולוג או פסיכיאטר.

מנהל פורום סכיזופרניה