בת לחולת סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/01/2014 | 18:41 | מאת: לי

אימי חולה , אני סובלת מחרדה זמן ממושך למדי ( לפחות 3 שנים ) , מפחדת להתחיל דברים חדשים , מפחדת לשנות עבודה , מפחדת ללכת לרופא , לקחת כדורים , מפחדת מהכל . למרות שאני מתפקדת אבל נמנעת מחברה. אין לי כסף לטפל בזה . אני מפחדת שזה יתפתח לסכיזופרניה , האם זה הסימנים המקדימים ? מה אפשר לעשות בנידון חוץ מלשלם 500 שח לפגישה לפסיכולוג? אני ואימי בקושי סוגרים את החודש

18/01/2014 | 07:03 | מאת: אליאנה

מנסיון חרדות יכולות ממש להעיק גשי למרפאה לבריאות הנפש . אמנם זמן ההמתנה ממושך אבל השרות בחינם. פסיכיאטרית יכולה לאבחן אותך אל תזניחי פשוט תפני ותמתיני . המון בהצלחה רפואה שלמה . אגב זה שאמך חלתה לא מחייב בכלל שאת תחלי .

את מתארת בעיקר חרדה, לא תסמינים של סכיזופרניה. כדאי לפנות לפסיכיאטר או פסיכולוג בקופת חולים או למרפאה הציבורית לבריאות הנפש באזור מגוריך, שם הטיפול בחינם.

מנהל פורום סכיזופרניה