עייפות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/01/2014 | 23:54 | מאת: חולה

אני חולה מגיל 22 היום בן 29 לוקח 100 מג סרוקוול. אני עדיין ישן לא מעט ולא מצליח לחזור לתפקוד שלפני המחלה. יש לציין שייש לי אישה וילד מצבי הכלכלי מצויין ברו השם. ועדיין לא מצליח להפסיק את הכדורים.מה עושים? יש סוף למחלה?

אם קיימת אבחנה ברורה של מחלה הטיפול המומלץ הוא טיפול אנטיפסיכוטי מניעתי, עדיין אין טיפול שמרפא סכיזופרניה. אם התרופה גורמת עייפות כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל ולשקול איתו אם זה הטיפול הטוב ביותר עבורך.

מנהל פורום סכיזופרניה