משהו מציק מאד

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/12/2013 | 20:51 | מאת: boy in the well

היי, האם הצורך לבדוק את איבר המין (שלא פצוע, שרוט או מלוכלך), נובע מאו.סי.די. או שזו מחשבת שווא של הסכיזופרניה ? מה ניתן לעשות כדי להיפטר מההרגל הזה ? האם יש תרופה מתאימה ? האם העלאת לפונקס תעזור לכך ? אני רוצה לציין שזה קיים אצלי כבר זמן רב, כמה שנים. כל פעם בביטוי אחר, אבל סביב אותו עניין. תודה

אם אתה יודע שאין סיבה לבדוק כנראה שלא מדובר במחשבות שווא, אבל כדי לאבחן יש צורך בבדיקה פסיכיאטרית. לפונקס לא מטפל ב-OCD, ויש מחקרים בודדים שהראו אפילו החמרה בתחילת הטיפול. אבל, שוב, כדי להחליט על הטיפול המתאים יש צורך בבדיקה לקביעת האבחנה.

מנהל פורום סכיזופרניה