כפייתיות מוזרה..

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/12/2013 | 21:45 | מאת: r567

שלום בת 26 עם רקע של שימוש קצר בסמים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי ב"הפרעה" שנהייתה לי ונמשכת כבר הרבה זמן (שנה בערך). לא יודעת כל כך איך לתאר את ההפרעה הזאת באופן ברור.. בתקופה האחרונה כשזה התחיל נהייתי יותר מודעת לעצמי למחשבות.. וגם ל'תנועות בפנים' מודעות שהפכה לכך שאני כל הזמן מתעסקת ומתרכזת בתנועות של העיניים והעפעפיים\ריסים. זה מוציא אותי מריכוז וממש אני מרגישה שזה נהיה הפרעה... זה גורם לי כל הזמן ללחץ.. כל הזמן כשאני עם אנשים אז זה קורה וגורם לי לחוסר רוגע וחרדה נוראית האם שמעתם על מקרים כאלה ? זה מוכר ? ואיך מטפלים בזה? נורא קשה לי להשתחרר מזה אשמח לתשובה..

קשה להבין במה מדובר מתיאור קצר, בשביל לאבחן יש צורך בבדיקה אצל פסיכיאטר. סמים יכולים לגרום גם להפרעות בתפישת הגוף וגם להפרעות חרדה. אם זה גורם לך לחרדה כדאי לפנות לרופא.

מנהל פורום סכיזופרניה