סכיזופרניה וטיפול ללא כדורים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/12/2013 | 16:19 | מאת: D

האם עצם זה שאני חולה סכיזופרניה ובלי כדורים יכול להביא לפגיעה יותר חמורה בנפש או בכלל מבחינה גופנית(תפקוד המוח). יש לומר שעדיין יש לי התקפים חוזרים זאת אומרת שעדיין יש הזיות קולות מצבי רוח משתנים ודברים שלא קל להתמודד איתם הפסקתי עם הכדור על דעת עצמי ולאחר חודש אמרתי לפסיכאטרית(הכדור עשה לי רע)

מקובל לחשוב שהתקפים פסיכוטיים גורמים לפגיעה קוגניטיבית, לכן מנסים למנוע ככל האפשר זמן במצב פסיכוטי ללא טיפול והתקפים נוספים. חבל להתייאש אחרי שניסית תרופה אחת, אם אתה עדיין סובל מהזיות, כדאי לנסות טיפול שכן יעזור לך.

מנהל פורום סכיזופרניה