קולות או לא.

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/12/2013 | 11:07 | מאת: וותד מוחמד

שלום. אני מוגדר כחולה סכיזופרניה פרנואידית. אני מקבל תרופות באופן סדיר. והתרופות עוזרות לי מאוד "הלידול". אבל עם התרופות אני נאלץ רוב הזמן לשחזר שירים בראש שלי. שירים ורק שירים.יש לציין שאני אף פעם שמעתי קולות . האם זה כרוני או שאפשר למצוא תרופה נגד זה . בכבוד רב. וותד מוחמד.

כדי לדעת אם אפשר לטפל במה שמפריע לך ובאיזו תרופה צריך לברר מהם השחזורים האלו, אם מדובר במחשבות טורדניות, בהזיות או במשהו אחר. כדאי לפנות לרופא המטפל שלך, לספר לו על כך שהתרופות לא עוזרות מספיק.

מנהל פורום סכיזופרניה