סרקוואל

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

28/10/2013 | 14:54 | מאת: מתמודדת

ניתנה לי התרופה במינון 800 מ"ג במסגרת אשפוז באחד ממרכזי בריאות הנפש .כרגע אני משלמת כל חודש עבור התרופה 1200 ¤ סכום שערורייתי לכל הדיעות פסיכיאטר מחוזי של מכבי לא אישר מימון התרופה כלומר סיבסוד למרות אבחון של סכיזופרניה האם מישהו מכיר קופת חולים שמכירה בתרופה ןומאשרת אותה...אני על סף קריסה כלכלית..אני אם ובעלת משפחה... .

סרוקוול מאושרת לטיפול בסכיזופרניה כקו שני במכבי, לא ברור מדוע לא קיבלת אישור, התרופה בסל הבריאות ואת זכאית להנחה ברכישה. על האישור אחראי מי שרשם לך אותו במרכז לבריאות הנפש, הרופא האחראי (מנהל מרפאה או מחלקה) צריך לשלוח בקשה לאישור לבקר המחוזי.

מנהל פורום סכיזופרניה