לחץ

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

28/09/2013 | 07:53 | מאת: אוריה

אני מאובחנת מזה שנים כחולה סכיזופרניה לקחת כדורים אני כמעט ולא לוקחת מהסיבה שזה עושה תאבון גדול אני הכשהוא מתמודדת אם זה קצת קשה ,לאחרונה הלחץ התגבר הלכתי לרופאת משפחה והיא נתנה לי ואבן להרגעה זה עובד בסדר אבל קצת מרדים הבנתי שמתמכרים לכדור הזה האם ישנו כדור יותר טוב אם פחות תופעות לוואי

ואבן הוא תרופה ממשפחת הבנזודיאזפינים, תרופות אלו גורמות להסתגלות אליהן, ואחרי מספר שבועות של שימוש כבר לא מרגישים את ההשפעה, ואם מנסים להפסיק מרגישים תסמיני גמילה. לכן לא מומךץ לקחת אותן באופן קבוע. אם את מרגישה לא טוב אני ממליצה שתפני לפסיכיאטר ולא לרופא המשפחה, לרופא המשפחה אין הכשרה להעריך את הצורך בטיפול ואת סוג הטיפול המועדף. שתפי את הפסיכיאטר בדאגה שלך מעליה במשקל, יש היום תרופות שפחות גורמות לעליה בתיאבון ובמשקל.

מנהל פורום סכיזופרניה