הפחתת מינון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

15/11/2010 | 06:40 | מאת: שון

שלום רב מאובחן כחולה סכיזופרניה משנת 97 3 אשפוזים בעלי רקע פסיכוטי. תרופות שונות בעבר, ריספירדל, זיפרקסיה. כרגע יציב מעל שש שנים, משקל גוף תקין מרגיש טוב עובד . עוסק בספורט.ללא מחשבות שווא , מצב יציב ומאוזן. שאלתי היא כזו. אני מקבל היום:בוקר אנטומין 40 ויפקס 150 קסנקס 1 פרוטאיזין 25 סוליאן 200 צהריים סוליאן 200 אנטומין 40 ערב פרוטאיזין25 אחהצ קסנקס 1 לילה סוליאן 200 ויפקס 75 פרוטאיזין 25 זה המינון שאני עליו יציב שש שנים. שאלתי היא מאחר והקסנקס ממילא נועד לתקופה קצרה טיפולית, וממכר. בייעוץ עם הפסיכיאטר שלי החלטנו להוריד כדור אחד של קסנקס כך שישאר לי 0.5 בבוקר 0.5 אחהצ את הקסנקס לא ניתן לחצות מאחר והוא בשחרור מושהה. רכשתי גם כדורים של 0.5 כיצד לבצע את ההורדה של 1 מ"ג קסנקס כדי שיהיה לי בבוקר 0.5 אחהצ 0.5 יותר קל לי להתחיל להוריד מהערב האם זה נכון לקחת 1 מ"ג בבוקר במשך שישה ימים ואחהצ לקחת 0.5 למשך שישה ימים . ואחרי שישה ימים להוריד גם בבוקר לחצי ואז אני יהיה עם מינון כולל של 1 מ"ג חצי בבוקר וחצי אחהצ. זו שאלתי תודה מראש שון

16/11/2010 | 14:05 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. שאלה ארוכה - תשובה קצרה: כן. התכנית שלך לגמילה הדרגתית מקסנקס היא טובה. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה