דר ..

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

30/07/2013 | 00:51 | מאת: אייל

סובל מסכיזופרניה + אוסידי קשה לי מאוד . נוטל גם לפונקס ומרוניל וויאפקס וסורבון .. יש סבל אדיר וגדול ברקע מה עליי לעשות ומה יכול לעזור לי .? תודה

לצערי אין אפשרות לתת תשובה למצב מורכב כזה באינטרנט ובלי בדיקה פסיכיאטרית. אני ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר שאתה סומך עליו.

02/08/2013 | 18:57 | מאת: אייל

אז.. זהו שאני מטופל אצל רופא שמנסה מזה כבר הרבה זמן לשנות ולעזור לי .. >> אך איני מרוצה מהתוצאה .! הוא טוען שזה הרע במיעוטו אני אישית מאוד קשה לי לקבל זאת > כי אני מייחל להרגיש טוב וממש טוב.. אבקש ממי שיכול לעזור ולתת לי עצה כיצד עליי להמשיך הלאה כי המצב בו אני נמצא הוא ממש לא טוב . תודה

מנהל פורום סכיזופרניה