התייעצות לגבי החבר

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/07/2013 | 22:59 | מאת: שירן

שלום, אני מתמודדת עם סכיזופרניה. יש לי חבר כחודש וחצי . שנינו יודעים שאנחנו מתמודדים אבל איננו יודעים אחד את האבחנה של השני . השאלה מתי כדאי לספר לגבי האבחנה והתרופות שאנו לוקחים אחד לשני? ואיך לספר זאת בלי שהצד האחר יחליט על הפסקת החברות? תודה מראש :)

היכרות של חודש וחצי היא זמן סביר לספר על התמודדות כזו. אם יש לך מטפל כדאי להתייעץ איתו ולדמות שיחה בינך ובין החבר. אי אפשר לדעת מה חברך יחליט לעשות כשישמע שאת מתמודדת עם סכיזופרניה, רק לקוות שהעובדה שהוא מתמודד אומרת שאין לו סטיגמה לגבי המחלה.

מנהל פורום סכיזופרניה