בעיית זיכרון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/07/2013 | 11:31 | מאת: מור

שנים אני סובלות מדמיונות וחרדות בימים האחרונים נוסף לזה בעיית זיכרון ובלבול אני מתבלבלת לפעמים שמבקשים ממני משהו, למשל לדוגמא: רוחה ביקשה ממני להעביר משהו לניצן, והתבלבלתי וחשבתי שניצן ביקש להעביר לרוחה זה מלחיץ אותי אני מפחדת שאני לא מתחילה לפתח סכיזופרניה, אני מתקשרת למישהו אני שוכחת..אשמח לתשובה ממך ממה זה יכול לנבוע חוץ מסכיזופרניה

דימיונות, חרדות ובלבול יכולים לנבוע מסיבה אחררת מסכיזופרניה, כמו הפרעות חרדה שונות, כדי לאבחן כדאי לפנות לבדיקה אצל פסיכיאטר.

מנהל פורום סכיזופרניה