ההיתי מקבל סרוקוול 600 מ"ג מזה שנתיים ...

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/05/2013 | 03:33 | מאת: אבי

כל פעם שיחקו לי עם המינון עד שהיום הגעתי למצב יציב עם 300 מ"ג. הצלחתי להתגבר על האכילה הכפייתית ואפילו ירדתי במשקל ,ליובש בפה,העיפות,והתעוררות בבוקר לא התרגלתי,אני חייב לציין שאני לא עובד זה זמן מה,הכדור מפריע לי להתעורר,אולם אני יציב איתו. אני חייב לחזור לשגרת חיים נורמטיבית ולחזור לעבוד,ביקשתי מהרופא אולי ישנו כדור שאין לו את תופעות הלוואי שיש לסרוקוול,והוא המליץ לי על אביליפיי,ממה שקראתי עליו יש לו גם תופעות לוואי קשות,שתופעות הלוואי של הסרוקוול מתגמדות לידו ואני חושש מהן,לא יודע מה לעשות ,האם כדאי לעבור לאביליפיי ? או להשאר עם המוכר ?

24/05/2013 | 04:08 | מאת: אבי

ברצוני לציין קיימת גם אופציית הגאודון,בנוסף לאביליפיי והסרוקוול

09/06/2013 | 12:36 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אי אפשר לאבחן אדם ספציפי או לתת המלצות טיפוליות דרך פורום אינטרנט. לכך יש את הרופא המטפל. באופן כללי - לכל התרופות יש תופעות לוואי אפשריות. לגבי אביליפיי - אביליפיי בד"כ לא גורם לעייפות או עליה במשקל אך מובן שיכולות להיות תופעות לוואי אחרות, אם כי בד"כ הן אינן "קשות" כפי שאתה מציין, אם כי זה מאד אינדיווידואלי. כנ"ל לגבי גאודון. בברכה, ד"ר אהוד ססר

10/06/2013 | 07:08 | מאת: אבי

תודה רבה

מנהל פורום סכיזופרניה