פחד

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

09/05/2013 | 14:18 | מאת: לאה

מדמיינת שאני שומעת קול שאומר את שמי ממש מרגישה שזה עומד להשתלט עליי יש לציין שקראתי המון על סכיזופרניה!!! אני יודעת שהקול לא נכון שהוא בא מהראש שלי אבל מרגישה שעוד שנייה אני חושבת שזה אמיתי, הקול מתגבר לי על ההיגיון שאי אפשר לשמוע משהו שלא קיים!! לפעמים אני ממש חושבת שאני שומעת אבל מצד שני אני יודעת שאני לא יכולה לשמוע עי זה לא קיים אני מפוחדת מזה כבר..

15/05/2013 | 12:21 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. ראי תשובה פה: http://www.doctors.co.il/forum-4040/message-17623#message-17623 בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה