כאבים בקצה האצבעות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

27/01/2013 | 23:03 | מאת: וותד מוחמד

שלום. אני חולה סכיזופרניה ולזה אני מצאתי טיפול אבל יש לי כאבים בקצה האצבעות במיוחד בבוהן בידיים ובקצה הבוהן ברגל ימין . האם זה שייך למחלת הסכיזופרניה או שזה בעיה נפשית אחרת וכיצד לטפל פה?

06/02/2013 | 16:55 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. מובן שאי אפשר לאבחן אדם בפורום אינטרנט. אם יש כאבים באצבעות - יש לפנות לבירור (רופא משפחה, אורטופד וכד'). על פניו לא נראה שזה שייך לסכיזופרניה, אבל בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה