סכיזופרניה;

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/01/2013 | 23:21 | מאת: trkr

שלום, יש לי שאלה - במצב שבו חולה מאובחן בסכיזופרניה, ולאחר כמה שנים לוקה בסרטן - האם בשל האבחנה הראשונה יש איזהשהיא מניעה מלרשום לו מריחואנה רפואית? או שלמעשה עצם העובדה שיש לו סרטן מאפשרת לו ליטול מריחואנה רפואית?

09/01/2013 | 13:32 | מאת: אולגה

האם חולה סכיזופרניה יכול להעזר במריחואנה רפואית במקרים של סרטן?

14/01/2013 | 16:04 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אין תשובה חד משמעית. זה תלוי בסוג הסרטן, בדרגה של הכאבים, במצב הנפשי ועוד גורמים רבים אחרים. קיום של סכיזופרניה לא שולל זאת לחלוטין (אם כי מעלה את הסבירות לתשובה שלילית). יש לפנות לפסיכיאטר המטפל לקבלת חוות דעת בנושא. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה