הלידול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/11/2012 | 15:17 | מאת: אבי

אודה לך אם תוכל להסביר לי, אני מאובחן בחרדה וקוים סכיזופ' של חרדה. אני מקבל הלידול. ורציתי לדעת הרי הלידול נותנים להזיות ואם כן כיצד זה עוזר לי? בקיצור, האם הנחת היסוד שלי שהלידול לא בשביל סכיזו' פרנואידית?

05/12/2012 | 18:04 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אין אפשרות לתת המלצות טיפוליות ספציפיות דרך פורום אינטרנט. באופן כללי - הלידול הוא כדור נוגד פסיכוזה. פסיכוזה יכולה להתאפיין בדרכים שונות - מחשבות שווא, הפרעות בהלך החשיבה, הזיות. אם החרדה נובעת מתכנים פסיכוטים (כגון ממחשבות שווא) - אזי הטיפול בתכשיר נוגד פסיכוזה הוא בהחלט הגיוני. יש לעבור בירור אצל הפסיכיאטר המטפל. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה