המצב הביטחוני

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

18/11/2012 | 12:48 | מאת: adi

אז ככה: אני מתמודדת עם סכיזופרניה שהתפרצה במהלך מלחמת לבנון השניה. אני משתדלת להימנע מחשיפה לתקשורת. אי אפשר להימנע לגמרי אבל אני מעדיפה לא לראות הרבה טלויזיה. רכזת השיקום שלי והמדריכה גם מדברות איתי הרבה וזה עוזר לדעת שיש מישהו שם. אני חושבת שכל אחד יודע מה טוב לו. היום האזעקה תפסה אותי בדרך לסופר. גרה במרכז הארץ. עדי

19/11/2012 | 21:18 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. תודה ששיתפת אותנו. זוהי תקופה לא קלה לכולם, בוודאי לאלה שמתמודדים עם מצוקות נפשיות קודמות. אני מצטרף להמלצתך - כל אחד שמרגיש מצוקה לנוכח המצב (ולא רק מי שמאובחן כסובל מהפרעה נפשית) יכול להיעזר בגורמי מקצוע כדי לקבל תמיכה, אוזן קשבת, ובמקרה הצורך גם טיפול. לא צריך לסבול בשקט. בברכה, ד"ר אהוד ססר

20/11/2012 | 13:40 | מאת: שרית

האם לקחת איזשהו חלק במלחמה שבעקבות כך פרצה לך המחלה?

20/11/2012 | 15:28 | מאת: adi

מנהל פורום סכיזופרניה