הזוגי ואני

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/10/2012 | 00:41 | מאת: adi

שלום רב, אני בת 40 והבחור בן 31. הוא בתול, אני לא. שלשום הוא בא אלי ו... שכבנו. לא לפני שהסברתי לו על מין מוגן ובייחוד על קונדום. אני משתמשת בג'ל סיכוך עקב יובש בנרתיק. התחלנו במשחק מקדים, ואז עברנו בעת הזקפה לשים את הקונדום. הסברתי לו שמבחינתי אין מין אוראלי כי זה מאוד מדביק (בפה יש מיליוני חיידקים). המשכנו אבל הייתה לו שפיכה לפני חדירה. הוא היה נורא מבולבל מזה. הוא גם מקבל תרופות. באופן כללי האם תרופות יכולות לגרום לשפיכה מוקדמת? או שמא מדובר בהתרגשות של הפעם הראשונה? בתודה מראש, עדי

30/10/2012 | 19:02 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. זה פורום סכיזופרניה, יש פורומים אחרים לגבי יעוץ מיני וזוגי. בכל אופן לגבי תרופות - אני לא ידוע איזה תרופות הוא מקבל ולכן לא אוכל לומר אם הן יכולות לגרום לתופעות לוואי מיניות. יש לומר שתרופות שונות גורמות לתופעות שונות כך שקשה להכליל. בכל אופן נדיר שתרופות גורמות לתופעה של שפיכה מוקדמת. בד"כ זה להיפך (עיכוב בשפיכה). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה