שאלה לגבי ספרי תרופות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/10/2012 | 08:45 | מאת: סכיזו

אני מתלבט בין שני ספרי תרופות כלליות, והם: BNF 64 והשני הוא: Oxford handbook of clinial medicine (Oxford medical handbook) הדרישות שלי מהספר הוא שיהיה לו הסבר על התרופה, מינונים ותופעות לוואי, ושיהיה נוח למשתמש... לפי הבנתי האוקספורד מדבר על סימפטומים והתרופות הקשורות אליה, והבי.אנ.אף פועל ע"פ תרופות ביחס למחלה. תקן אותי אם אני טועה... שמעתי גם על הMEDIC, אבל נראה לי, שאמרת לי שהוא לא כולל הסבר על התרופה... תודה רבה

30/10/2012 | 18:54 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. עניתי לך על השאלות לגבי ספרים לפחות פעמיים בחודש האחרון. בשורה תחתונה - כולם טובים. אגב - יש את כל האינפורמציה לגבי תרופות באינטרנט ללא צורך בקניית ספרים - החל בויקיפדיה וכלה באתרים רפואיים כגון medscape, emedicine, וגם בעברית - אפילו באתר זה (ראה למעלה "מדריך תרופות"). בברכה, ד"ר אהוד ססר

01/11/2012 | 13:33 | מאת: סכיזו

אבל תודה רבה ממש עזרת לי

מנהל פורום סכיזופרניה