זיפרקסה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/10/2012 | 07:13 | מאת: רותי

לפני כשנתיים אובחנתי במחלת המאניה דיפרסיה וניסיתי עשרות תרופות. הטובה ביותר היתה זיפרקסה אך לאחר כחודש פיתחתי בצקות ברגליים, האם יש תחליף תואם או שהזריקה יכולה להוריד את התופה?אני מיואשת אחרי כל כך הרבה נביונות שמחתי שסוף סוף משהו מוציא אותי מדיכאון אך לאוע מזלי זה מההשקרה. האם תוכל להמליץ על פתאון או תאופנ הכי דומה לה.אשמח אם תשלח תשובה למייל האישי שלי. תודה רבה

30/10/2012 | 18:42 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אי אפשר לתת המלצות טיפוליות ספציפיות דרך פורום אינטרנט. יש אופציות טיפוליות רבות בהפרעה דו קוטבית, כולל מספר תרופות חדשות (נוגדות פסיכוזה חדשות מדור שני). צריך לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ לגבי האפשרויות. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה