כאבי ראש בגלל אי נטילת ריספרדל

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/09/2012 | 09:25 | מאת: מוטי

אני חולה סכיזופרניה ואני לוקח ריספרדל 37.5 מג בזריקה כל חודש והפעם לא לקחתי חודש וחצי ויש לי כאבי ראש חזק מאוד האם יכול להיות שזה בגלל שלא לקחתי תריספרדל ?

14/10/2012 | 16:28 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. בעקרון לא אמורים להיות כאבי ראש כתוצאה מאי לקיחת ריספרדל. יש לעבור בירור כאבי ראש אצל רופא המשפחה או נוירולוג. במקרים מסויימם יכול להיות מדובר בהחרפה פסיכוטית שמתבטאת בתסמינים גופניים (מה שקרוי "הזיות סומטיות"), אבל זה בד"כ מתלווה שם למחשבות שווא (למשל שיש משהו "מושתל" בראש וכד'). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה