דקינט

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

30/06/2012 | 19:34 | מאת: יוסי

אני מקבל 4 מ"ג דקינט ביום. האם ניתן לקחת אותם יחד בבוקר? הבנתי שלא מומלץ לקחת בערב כי הוא מעורר. אחה"צ לא מתאים לי. תודה

30/06/2012 | 22:30 | מאת: עדי

בשביל מה אתה נוטל דקינט?

08/07/2012 | 14:30 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. דקינט הוא תכשיר נגד תופעות לוואי מסוג EPS - כלומר רעד, קשיון שרירים ואיטיות, שנגרמות בד"כ מתכשירים נוגדי פסיכוזה מדור ראשון. נותנים את המינון הנמוך ביותר ההכרחי, מכיוון שגם לתכשירים נגד תופעות לוואי יש בעיתיות - הם יכולים לגרום ליובש, עצירת שתן, הפרעות קוגניטיביות ויש להם נטיה להתמכרות. אז בשורה התחתונה - אם לא חייבים לא לוקחים. אם חייבים אז את המינון הנמוך ביותר. לגבי זמני המתן - נהוג בבוקר ו/או בשעות הצהריים המוקדמות, לפי הזמנים בהם יותר בולטים תופעות הלוואי. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה